Vinete umplute cu ton

08 noiembrie 2009

Ingrediente:
1 vanata
250 g ton
2 linguri pasta de tomate
3 felii de branza topita pentru sandwich
1 lingura de pesmet

Preparare:
Vanata se spala si se taie pe jumatate (in lungime). Se fac cateva crestaturi in diagonala,

se pun intr-un vas apt pentru microunde, se sareaza si se pun in microunde 9 minute la potenta maxima (800w), acoperit.

Se scoate pulpa cu o lingura,

se toaca si se amesteca cu tonul si pasta de tomate.

Se umple vinetele cu acest amestec,

se acopera cu feliile de branza si pe deasupra se presara pesmet.

Se pun la gratinat in microunde cca 8 minute pe pozitia grill, fara a se acoperi.



  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

Cookies

01 noiembrie 2009

Ingrediente:
225 g faina
110 g zahar brun
100 g zahar praf
110 g margarina
1/2 lingurita extract de vanilie
1 ou
175 g de ciocolata neagra (fulgi, picaturi)
1/2 lingurita de praf de copt
1 varf de cutit de sare

Preparare:
Se amesteca margarina cu zaharul, se adauga oul, praful de copt, sarea si esenta de vanilie.

Se incorporeaza faina cernuta

si pe urma ciocolata.

Se ia din aluat cu o lingura uda si se formeaza bilute, se pun intr-o tava cu hartie vegetala si se turtesc.

Se pun in cuptorul preincalñzit 10 minute la 190ºC.




  • Google
  • Tweet this
  • Facebook
Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer