Ingrediente:
1 vanata
250 g ton
2 linguri pasta de tomate
3 felii de branza topita pentru sandwich
1 lingura de pesmet
Preparare:
Vanata se spala si se taie pe jumatate (in lungime). Se fac cateva crestaturi in diagonala,
se pun intr-un vas apt pentru microunde, se sareaza si se pun in microunde 9 minute la potenta maxima (800w), acoperit.
Se scoate pulpa cu o lingura,
se toaca si se amesteca cu tonul si pasta de tomate.
Se umple vinetele cu acest amestec,
se acopera cu feliile de branza si pe deasupra se presara pesmet.
Se pun la gratinat in microunde cca 8 minute pe pozitia grill, fara a se acoperi.
1 vanata
250 g ton
2 linguri pasta de tomate
3 felii de branza topita pentru sandwich
1 lingura de pesmet
Preparare:
Vanata se spala si se taie pe jumatate (in lungime). Se fac cateva crestaturi in diagonala,
se pun intr-un vas apt pentru microunde, se sareaza si se pun in microunde 9 minute la potenta maxima (800w), acoperit.
Se scoate pulpa cu o lingura,
se toaca si se amesteca cu tonul si pasta de tomate.
Se umple vinetele cu acest amestec,
se acopera cu feliile de branza si pe deasupra se presara pesmet.
Se pun la gratinat in microunde cca 8 minute pe pozitia grill, fara a se acoperi.