
650 g cartofi
1 lingurita de cimbru
1/2 lingurita de dafin macinat
1/2 lingurita de rozmarin
1 lingurita de patrunjel tocat
1/2 lingura de boia dulce
1 lingurita de sare fina
un varf de cutit de amestec de piper alb, negru, roz si verde
Preparare:
Se amesteca toate condimentele. Cartofii se curata si se taie in patru pe lungime.

Se pun in punga, se adauga condimentele si se amesteca bine. Se inchide punga, se pune intr-o tava si se fac 5-6 gauri cu scobitoare in partea superioara.

Se pun in cuptorul preincalzit la 185ºC, 35-40 minute.


11 comentarios:
excelenta combinatie!
Draga Elisa
pungile sint obisnuite sau este o punga speciala
Super reteteeeee ai
Mult succes in continuare
Maria
Maria, sunt pungi speciale pentru cuptor, asemanatoare cu Punga magica de Knorr, cred ca le gasesti in supermarket.
Iti multumesc pentru vizita.
Te pup.
de unde ai luat pungile?
Wine and Knives, eu nu stau in Romania, dar cred ca gasesti in supermarket.
:)) merci
Să ai parte de un Paşte Fericit!
Să ai parte de un Paşte Fericit!
Hristos a Inviat!
Un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi!
Draga Ella,
spre rusinea mea nu am avut timp sa-ti mai raspund si sa-ti multumesc pentru caldura si rapiditatea cu care mi-ai raspuns la intrebare (eu sunt Maria).
Dar cum niciodata nu e prea tarziu vreu sa-ti multumemesc acum. In fine am gasit si eu pungi aici. Iti multumesc inca o data si eu te pup si-ti doresc mult succes incontinuare
Cu mult drag Maria
Multumesc pentru postarea retetei. Ma asteptam sa se poata face si cartofii asa, ca si carnea, dar acum am confirmarea. Acum ma duc sa pregatesc :)
Fain blogul!!!
Trimiteți un comentariu