Pui a la Kiev

07 martie 2010

Ingrediente:
500 g piept de pui
50 g margarina
1 lingurita de patrunjel verde tocat
1 lingurita de marar verde tocat
sare, piper
2 oua
faina, ulei
pesmet

Preparare:
Se amesteca margarina cu patrunjelul, mararul si putin piper, se intinde un strat de un centimetru pe folie de aluminiu si se pune in congelator 2-3 ore (pana ce se intareste). Se taie fasii.

Se taie pieptul de pui in filete fine si se dau cu sare si piper. Se asaza o bucata de margarina in mijloc, se ruleaza si se inchide cu scobitori. Se pun la frigider o jumatate de ora (sau in congelator).

Se trec prin faina, pe urma prin ou batut si la final prin pesmet. Se prajesc pe toate partile in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc cu salata.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

5 comentarios:

Antzu'

ce bn arata, imi lasa gura apa

diamond

Ela, ce bunatate ai facut tu aici! mmm!
de cand n-am mai mancat asa ceva...

te pup, un 8 martie fericit!

violette

Mmmmm, ce bunatate!Prezentarea de nota 10!Felicitari!

Un 8 Martie plin de bucurii!

LauraAdamache

La Multi Ani draga mea!! Iti doresc un 8 Marie plin soare si caldura si o primavara minunata!! Te pupic!!

Just me

Pe aripi de primavara
8 Martie lin coboara
Si in a lui privire
Va aduce mult noroc si fericire !Cu drag, Just me:)

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer