Otet de capsuni

18 aprilie 2010

Ingrediente:
500 ml otet de mere
200 g capsuni
15 g zahar

Preparare:
Se curata capsunii de codite si se spala. Se taie pe jumatate, se pun intr-un recipient cu capac, se adauga otetul si se acopera. Se lasa la macerat 2 ore la temperatura camerei.


 Se toarna intr-o cratita si se pun pe foc. Cand incepe sa fiarba se reduce focul si se lasa 10 minute. Se strecoara printr-o sita deasa, capsunii se apasa usor cu o lingura.


Se toarna in sticlute (sterilizate in prealabil), se pun intr-un loc ferit de lumina si se lasa la macerat o saptamana.



Sursa: La casita verde.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer