Ingrediente:
800 g cotlet de porc intr-o bucata
100 g carne de porc tocata
4-5 felii de bacon
1-2 dinti de usturoi
1 ou
sare, piper, patrunjel tocat

Pentru sosul de ciuperci:
1 conserva de ciuperci intregi
150 ml smantana
1/2 ceapa
2 linguri de ulei
1 lingura de faina alba de porumb (sau de grau)
sare, piper, patrunjel

Preparare:
Se amesteca intr-un bol carnea tocata cu oul, usturoiul pisat, sare, piper si patrunjel.
Se deschide cotletul in trei parti pe lungime, fara a-l taia de tot si se condimenteaza cu sare si piper. Se pun feliile de bacon, pe urma carnea si se ruleaza. Se leaga cu ata de bucatarie si se pune intr-o tava unsa cu ulei sau margarina. Se pune la cuptor 75 minute la 185ºC.
Se prepara sosul: se caleste ceapa taiata marunt in ulei, se adauga ciupercile taiate pe jumatate, pe urma 100 ml de smantana, sare, piper si patrunjel tocat. Se ia de pe foc si se adauga faina amestecata cu restul de smantana. Se amesteca bine si se pune iar pe foc pana se ingroasa. Cotletul se taie felii si se serveste cu sos cald.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

4 comentarios:

gaby_d

e super reteta!
simpla si arata bine!
o s-o prestez;)

Elisa

Multumesc, Gabi, sigur o sa-ti placa. Te pup.

Daniela

Eu vreau o portie fara ciuperci, se poate ?! Ca poza cu carnita rumenita, e dementiala,,, imi ploua in gura... Foarte bine arata... am notat-o. Pupici !

Elisa

Da, Daniela, am sa-ti trimit o portie:)). Te pup.

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer