Torrijas

13 aprilie 2009

Torrijas este un desert spaniol care se face de obicei de Paste.
Ingrediente:
1/2 bara de paine din ziua anterioara
2 oua
1 cana de lapte
3 linguri de zahar

ulei pentru prajit
scortisoara


Preparare:
Laptele caldut se amesteca cu 2 linguri de zahar. Se taie painea in felii de 2 cm.
Se inmoaie in lapte, pe urma se trece prin oul batut si se prajeste in ulei fierbinte. Se pun pe o hartie de bucatarie ca sa absoarba surplusul de ulei. Se presara zahar si scortisoara pe deasupra.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

3 comentarios:

Ala Oancea

Foarte bun ! Am mancat mult la viata mea, mai ales cand eram mai mica. Dar fara zahar si scortisoara. Merge super cu ceai. La noi se numea "bundas kenyer", denumire ungureasca, adica paine cu bundita :) Cred ca am sa fac si eu curand ... ca mi-ai facut pofta ;)

Elisa

Da, e tare bun, noi il mancam de desert.Dar se poate manca si la micul dejun. Mie imi facea mama cand eram mica, dar fara lapte si scortisoara. Te pup.

CamiB

Pe la noi le spunea friganele. Erau tare bune. Mama le facea fara zahar, dar eu imi mai puneam in farfurie.

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer