Ingrediente:
1 conserva de fileuri de ansoa in ulei
1 placa de aluat de foietaj
50-60 g cascaval
1 ou batut
susan

Preparare:
Se scurge ansoa de ulei si se usuca cu hartie de bucatarie.

Se taie cascavalul in bastonase la fel de lungi ca si fileurile de ansoa. 

Se intinde aluatul si se taie in dreptunghiuri de cca 7X15 cm. Pe fiecare se asaza un filete de ansoa si o bucata de cascaval si se ruleaza.


Se pun intr-o tava in care am pus hartie de copt, se ung cu ou batut si pe deasupra se presara susan.


Se coc in cuptor 15 minute la 185ºC.
Se servesc calde.





  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

11 comentarios:

Daniela

Ce pofta mi-ai facut ... Cu pestisorii aia frumosi si acum as rontai vreo citeva bastonase...

Marcela S.

Cred ca sunt tare delicate si gustoase. Bune ca aperitiv. O sa le incerc. Pup.

gaby's blog

mmm... arata delicios! iti ofer un premiu pe blogul meu! Sarbatori fericite!

judy

Feliz Navidad!Sa ai parte de bucurie si tot ce-i mai frumos!!!!

Ala Oancea

Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat! La multi ani !

Cami

Iau si eu unul doi sau pe toti..lol...Sarbatori fericite! Un Craciun linistit, sanatate. La multi ani! Cami

LauraAdamache

Iti doresc Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si un An Nou plin de sanatate si realizari!! La multi ani!!

Carmen

Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii si impliniri tie si familiei!Te pup!

bucatar maniac

Bucuria vine din lucrurile marunte, linistea din suflet, iar caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate, alaturi de familia ta! Sarbatori fericite!

Nina's Recipes

Merry Christmas and Happy New Year! XO
Nina

Daniela

Sarbatori fericite, cu pace, bucurii, sanatate si multe, multe cadouri de la mos Craciun !
La multi ani !

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer