Briose cu ciocolata si stafide

03 decembrie 2009

Ingrediente:
Pentru aluat:
250 ml lapte cald
2 oua
100 g zahar
30 g margarina
500 g faina alba
7 g de drojdie uscata
3 g sare
esenta de lamaie sau rom

Pentru umplutura:
50 g fulgi/ picaturi de ciocolata
100 g stafide inmuiate in rom

Pentru glasat:
1 ou (sau 1 albus)

Preparare:
Se pun ingredientele pentru aluat in cuva de la masina de paine si se selecteaza programul de framantat si dospit.



Cand se termina programul, se scoate aluatul pe o suprafata unsa cu ulei si se intinde. Se imparte in 12 parti si se pune ciocolata si stafide.

Se ruleaza


si se pun intr-o tava cu hartie vegetala.

Se acopera cu un prosop si se pune 30 minute intr-un loc cald. Se ung cu ou batut

si se pun in cuptorul preincalzit,  30 minute la 185ºC. Se scot si se lasa sa se raceasca pe un gratar.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

9 comentarios:

Daniela

Mmm... ce bine arata.Cred ca le voi face si eu.Felicitari.

diamond

wow cw sectiune, ce pufosenii! mor de pofta!:D

Mariana

Minunate Ella!o idee buna!!!
Arata tare,tare bine!

judy

Buna...acum am descoperit blogul tau...Inca nu am citit tot dar e promitator!!!!Felicitari!

Cami

As musca imediat si in ecran.. Te asteapta un premiu la mine. Sarbatori fericite! Cami

Daniela

Buna Elisa.
De data aceasta vin cu un premiu.
Te astept sa-l ridici.
Sarbatori fericite.

Just me

DACA ITI FACE PLACERE , TI-AM OFERIT UN PREMIU LA MINE PE BLOG!

Marcela S.

Craciun fericit si un an nou plin de bucurii si sanatate! Pupici.

danna`s blog

Un premiu frumos te asteapta la mine pe blog.Sarbatori fericite!!

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer