Pentru aluat:
250 ml lapte cald2 oua
100 g zahar
30 g margarina
500 g faina alba
7 g de drojdie uscata
3 g sare
esenta de lamaie sau rom
Pentru umplutura:
50 g fulgi/ picaturi de ciocolata100 g stafide inmuiate in rom
Pentru glasat:
1 ou (sau 1 albus)Preparare:
Se pun ingredientele pentru aluat in cuva de la masina de paine si se selecteaza programul de framantat si dospit.
Cand se termina programul, se scoate aluatul pe o suprafata unsa cu ulei si se intinde. Se imparte in 12 parti si se pune ciocolata si stafide.
Se ruleaza
si se pun intr-o tava cu hartie vegetala.
Se acopera cu un prosop si se pune 30 minute intr-un loc cald. Se ung cu ou batut
si se pun in cuptorul preincalzit, 30 minute la 185ºC. Se scot si se lasa sa se raceasca pe un gratar.
9 comentarios:
Mmm... ce bine arata.Cred ca le voi face si eu.Felicitari.
wow cw sectiune, ce pufosenii! mor de pofta!:D
Minunate Ella!o idee buna!!!
Arata tare,tare bine!
Buna...acum am descoperit blogul tau...Inca nu am citit tot dar e promitator!!!!Felicitari!
As musca imediat si in ecran.. Te asteapta un premiu la mine. Sarbatori fericite! Cami
Buna Elisa.
De data aceasta vin cu un premiu.
Te astept sa-l ridici.
Sarbatori fericite.
DACA ITI FACE PLACERE , TI-AM OFERIT UN PREMIU LA MINE PE BLOG!
Craciun fericit si un an nou plin de bucurii si sanatate! Pupici.
Un premiu frumos te asteapta la mine pe blog.Sarbatori fericite!!
Trimiteți un comentariu