Briose cu ciocolata si stafide

03 decembrie 2009

Ingrediente:
Pentru aluat:
250 ml lapte cald
2 oua
100 g zahar
30 g margarina
500 g faina alba
7 g de drojdie uscata
3 g sare
esenta de lamaie sau rom

Pentru umplutura:
50 g fulgi/ picaturi de ciocolata
100 g stafide inmuiate in rom

Pentru glasat:
1 ou (sau 1 albus)

Preparare:
Se pun ingredientele pentru aluat in cuva de la masina de paine si se selecteaza programul de framantat si dospit.



Cand se termina programul, se scoate aluatul pe o suprafata unsa cu ulei si se intinde. Se imparte in 12 parti si se pune ciocolata si stafide.

Se ruleaza


si se pun intr-o tava cu hartie vegetala.

Se acopera cu un prosop si se pune 30 minute intr-un loc cald. Se ung cu ou batut

si se pun in cuptorul preincalzit,  30 minute la 185ºC. Se scot si se lasa sa se raceasca pe un gratar.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

9 comentarios:

Unknown

Mmm... ce bine arata.Cred ca le voi face si eu.Felicitari.

diamond

wow cw sectiune, ce pufosenii! mor de pofta!:D

Mariana

Minunate Ella!o idee buna!!!
Arata tare,tare bine!

Judy (Erzsébet Iudith Fat)

Buna...acum am descoperit blogul tau...Inca nu am citit tot dar e promitator!!!!Felicitari!

CamiWitt

As musca imediat si in ecran.. Te asteapta un premiu la mine. Sarbatori fericite! Cami

Unknown

Buna Elisa.
De data aceasta vin cu un premiu.
Te astept sa-l ridici.
Sarbatori fericite.

Sarea in bucate

DACA ITI FACE PLACERE , TI-AM OFERIT UN PREMIU LA MINE PE BLOG!

Marcela S.

Craciun fericit si un an nou plin de bucurii si sanatate! Pupici.

dana

Un premiu frumos te asteapta la mine pe blog.Sarbatori fericite!!

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer