Vinete umplute cu ton

08 noiembrie 2009

Ingrediente:
1 vanata
250 g ton
2 linguri pasta de tomate
3 felii de branza topita pentru sandwich
1 lingura de pesmet

Preparare:
Vanata se spala si se taie pe jumatate (in lungime). Se fac cateva crestaturi in diagonala,

se pun intr-un vas apt pentru microunde, se sareaza si se pun in microunde 9 minute la potenta maxima (800w), acoperit.

Se scoate pulpa cu o lingura,

se toaca si se amesteca cu tonul si pasta de tomate.

Se umple vinetele cu acest amestec,

se acopera cu feliile de branza si pe deasupra se presara pesmet.

Se pun la gratinat in microunde cca 8 minute pe pozitia grill, fara a se acoperi.



  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

3 comentarios:

Cami

O idee minunata! Trebuie neaparat cit mai curind probata. o duminica placuta! Cami

Daniela

Eu le umplu cu carne tocata, dar am sa incerc si varianta ta.
Te asteapta o leapsa la mine... Pupici si o zi buna !

Carmen

Foarte bine arata si sint sigura ca sint tare,tare bune!
Am un premiu cu un joculet pentru tine!
O saptamina frumoasa!XXX

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer