Ingrediente:
1 vanata
250 g ton
2 linguri pasta de tomate
3 felii de branza topita pentru sandwich
1 lingura de pesmet
Preparare:
Vanata se spala si se taie pe jumatate (in lungime). Se fac cateva crestaturi in diagonala,
se pun intr-un vas apt pentru microunde, se sareaza si se pun in microunde 9 minute la potenta maxima (800w), acoperit.
Se scoate pulpa cu o lingura,
se toaca si se amesteca cu tonul si pasta de tomate.
Se umple vinetele cu acest amestec,
se acopera cu feliile de branza si pe deasupra se presara pesmet.
Se pun la gratinat in microunde cca 8 minute pe pozitia grill, fara a se acoperi.
Vinete umplute cu ton
08 noiembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarios:
O idee minunata! Trebuie neaparat cit mai curind probata. o duminica placuta! Cami
Eu le umplu cu carne tocata, dar am sa incerc si varianta ta.
Te asteapta o leapsa la mine... Pupici si o zi buna !
Foarte bine arata si sint sigura ca sint tare,tare bune!
Am un premiu cu un joculet pentru tine!
O saptamina frumoasa!XXX
Trimiteți un comentariu