Salata nemteasca

16 aprilie 2009
Ingrediente:
700 g cartofi
300 g cabanos
1/2 ceapa
2 iaurturi naturale

1 lingura de mustar
1 lingura de otet balsamic
tarhon, patrunjel, sare


Preparare:
Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca putin si se taie cubulete.
Cabanosul se pune in microunde cateva minute si se taie rondele, iar ceapa se taie feliute. Intr-un bol se amesteca ingredientele de mai sus. Se prepara sosul: se amesteca iaurtul cu mustarul, otetul, tarhonul si patrunjelul tocate si sare dupa gust. Se toarna peste cartofi si se amesteca.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

1 comentarios:

Vicky

Super salata, mai ales acum pe timpul asta, este minunata.

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer