Nuggets

28 mai 2009


Ingrediente:
400 g piept de pui

20 g migdale
50 g ceapa
2 oua
sare, piper

faina, pesmet
ulei pentru prajit


Preparare:
Se toaca ceapa, carnea si migdalele si se amesteca cu un albus, sare si piper.
Se formeaza triunghiuri (eu i-am facut ovali), se dau prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in ulei la foc mediu. Se scot si se pun pe hartie absorbanta. Se servesc cu cartofi pai si sos barbecue.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

3 comentarios:

Jacktels Kochbuch

Ceapa este o foarte interessante Componente.Ii mutilpilcä Aroma la Panade. Compliment

diamond

ce bine arata! mmm!

Elisa

Jacktels, e prima data cand ii fac si mi-au placut tare mult, sunt foarte buni. Multumesc. Si tie, Diamond, la fel. Week-end placut. Va pup.

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer