Chifle pentru hamburger

02 iulie 2009

Ingrediente:
500 g faina alba
150 ml apa
180 ml lapte
5 g sare

20 g zahar
50 g margarina

7 g drojdie uscata
1 ou
seminte de susan

Preparare:
Se pune in cuva apa si laptele caldute, margarina topita, oul batut, zaharul, sarea, faina si drojdia (in aceasta ordine) si se conecteaza programul de framantat si dospit
(nº11 la Moulinex). Cand se termina, se scoate aluatul si se pune pe o suprafata cu faina, se imparte in 8 parti si se formeaza bilute. Se asaza pe o tava de cuptor in care am pus hartie pentru copt si se apasa putin. Se acopera cu un prosop si se lasa 30 minute intr-un loc cald si ferit de curenti de aer. Se ung cu apa si se presara semite de susan pe deasupra. Se pun in cuptorul preincalzit in care s-a pus un vas mic cu apa. Se lasa 15-20 minute la 200ºC. Se scot si se lasa sa se raceasca pe un gratar.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer