Focaccia

24 iulie 2009
Ingrediente:
450 g faina alba
1 lingurita de sare
3 g drojdie uscata
3 linguri de ulei de masline
240 ml apa calduta
1.5 lingurite de zahar
rozmarin, oregano, usturoi praf


Preparare:
Se pun in cuva de la masina de paine urmatoarele ingrediente: apa, uleiul de masline, sarea, zaharul,faina si drojdia (in aceasta ordine)
si se conecteaza programul de framantat si dospit (1h 30min). Cand este gata, se scoate pe o suprafata cu faina, se intinde si se pune intr-o tava tapetata cu faina. Se mai lasa la dospit inca o jumatate de ora intr-un loc caldut si ferit de curenti. Se scoate, se unge cu ulei de masline si se presara oregano, rozmarin, praf de usturoi si sare. Se pune in cuptorul preincalzit 30-35 minute la 190ºC. Se scoate si se lasa sa se raceasca pe un gratar.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

5 comentarios:

Jacktels Kochbuch

foarte frumos ti-a crescut.Compliment

Elisa

Multumesc, Jacktels.
O duminica placuta.

Carmen

Si eu vreau o bucatica!(hi,hi,hi am venit la cersit!!)Te asteapta un "Friendship Award" la mine!Te pup si Duminica frumoasa!

Elisa

Carmen, am sa-ti trimit o bucatica, haha. Multumesc tare mult pentru premiu, acum trec sa-l iau. Sa ai si ti o duminica placuta. Te pup.

Bucataria-Paradis

Am ramas cu gindul la focaccia papata in vacanta.fff buna.Te pup.

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer