Hamsii prajite

06 octombrie 2009

Ingrediente:
hamsii
faina de porumb
2-3 dinti de usturoi
sare, ulei pentru prajit


Preparare:
Se curata hamsiile, se spala si se usuca bine.

Se sareaza, se dau prin faina de porumb

si se prajesc in ulei fierbinte.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se prepara mujdeiul de usturoi (din usturoi, apa si putina sare) si se toarna pe deasupra.

Se servesc calde.




  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

3 comentarios:

Jacktels Kochbuch

Hi Ella,

tare Bunätate ai fäcut. Din asa ceva dacä te pui pe mincat nu te mai poti oprii. Si problema este cä se pot ca si Fingerfood trata. Face traba si mei tentantä . Compliment

Cu drag Jacob

Carmen

Oh ce bunatate!Merita un premiu,asa-i?!Te asteapta unul la mine!Te pup!

gaby's blog

sunt delicioase! am facut si eu , intradevar sunt nemaipomenite.

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer