Paine margareta

09 mai 2010
Ingrediente:
350 ml apa calduta
25 g margarina
2 lingurite de zahar
2 lingurite de sare
550 g faina de panificatie
6 g drojdie uscata


Preparare:
Se pun ingredientele in masina de paine si se selecteaza programul de framantat si dospit (1h30min).
Cand este gata se scoate aluatul pe o suprafata cu faina, se imparte in sase parti si se fac bilute. Se pun intr-o tava rotunda de 28 cm de diametru tapetata cu hartie vegetala, una in mijloc si celelalte imprejur, lasand putin spatiu intre ele.
Se acopera cu un prosop si se lasa sa stea 30 minute intr-un loc cald.
Se coace in cuptorul preincalzit cca 40 minute la 210ºC, in care s-a pus un recipient mic cu apa.
Se scoate si se lasa sa se raceasca pe un gratar.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

5 comentarios:

maria elena

Nu am nelamuriri, vreau doar sa-ti transmit felicitari, arata foarte frumos painea!

maria elena

iti ofer cu drag premii de primavara, le gasesti la mine.

maria elena

Imi place mult painea, e foarte reusita. Iti ofer cu drag premii de mai, cand ai timp.

Zam Fir Pop

Off-topic: Blogmeet CUA 3 se va desfăşura sâmbătă, 22 mai, la orele 16, la Restaurantul Andrei din Câmpia Turzii. Pentru detalii, citiţi http://zamfirpop.com/blog/2010/05/19/sa-mergem-la-andrei şi postaţi comentariu.

Zam Fir Pop

Off-topic: Blogmeet CUA 3 se va desfăşura sâmbătă, 22 mai, la orele 16, la Restaurantul Andrei din Câmpia Turzii. Pentru detalii, citiţi http://zamfirpop.com/blog/2010/05/19/sa-mergem-la-andrei şi postaţi comentariu.

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer