Paine de la ferma

18 octombrie 2009


Ingrediente:
350 ml apa calduta
400 g faina alba
115 g faina integrala
5 g lapte praf
5 g sare
5 g zahar brun
25 g margarina
5 g drojdie uscata

Preparare:
Se pun toate ingredientele in cuva de la masina de paine si se selecteaza programul de framantat si dospit.


Cand s-a terminat, se scoate aluatul pe o suprafata cu faina, i se da forma si se pune intr-o tava in care s-a pus hartie vegetala.

Se acopera cu un prosop si se lasa 30 minute intr-un loc cald si ferit de curenti de aer. Se fac 2-3 taieturi in diagonala cu un cutit.

Se coace in cuptorul preincalzit, 30-35 minute la 190ºC.

Se scoate si se lasa sa se racesca pe un gratar.
 


Sursa: Adaptare dupa 365 recetas de pan de Anne Sheasby

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

4 comentarios:

Jack T

Hi Ella,

Si Tu ai fäcut sincron cu Miha Piinea asta. Minunat ti-a iesit.
Crescutä si rumenitä perrfect.
Asa Piine asi minca goalä färä nimic.
Compliment#

Cu drag Jacob

diamond

ce bine arata paine, ca dupa revista!bravos!:D

Lilas Conuts

Hello from Nouméa
It looks yummy

Anonim

imi place painea. si eu tot cu masina lucrez. Am inceput mai nou sa le coc in cuptor pt ca mi s-a zgiriat cuva masinii. Rezulatatul...testez tot felul de forme dragute. uite pe cccris.blogspot.com. o sa incerc si reteta ta.arata bine de tot

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer