Tarta de varza cu carne
26 ianuarie 2009Ingrediente:
500 g carne tocata
1 varza
3 oua
1 ceapa
branza felii
ulei, sare, piper
Preparare:
Se desfac frunzele de varza si se spala. Se fierb in apa cu sare 20-30 minute la foc mic. Cand sunt fierte, se lasa sa se scurga de apa.Se taie ceapa marunt si se frige in putin ulei. Se adauga carnea, sarea si piperul. Se lasa sa se faca la foc mic. Se lasa sa se raceasca putin. Daca are prea multa grasime, se scurge.Se bat ouale si se amesteca cu carnea. Se probeaza de sare. Se ia o tava (de teflon) si se unge cu putina margarina si se pune un strat de varza, unul de carne si unul de branza. Se repeta pana se umple tava.Se pune tava intr-un vas cu apa (bain-marie) si se baga la cuptor la 180ºC. Se lasa o ora. Se scoate din tava si se serveste cald.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarios:
Trimiteți un comentariu