Ficat cu ceapa

19 ianuarie 2009
Ingrediente:
700 g ficat porc

300 g ceapa

75 ml vin alb sec

400 ml supa concentrata

½ lingurita boia dulce

120 g ulei

patrunjel, sare, piper

1,5 kg cartofi


Preparare:

Se spala ficatul,se taie bucati si se inabusa in 75 ml ulei cu putina apa adaugata treptat.Se lasa la cald.
Ceapa taiata solzi se inabusa in restul de ulei , se adauga boiaua, supa (se pot dizolva 1-2 cuburi knorr in apa calda), sarea, piperul si se fierb 10 minute la foc mediu. Se amesteca cu ficatul si se mai fierb impreuna 10 minute. Cu 2-3 minute inainte de a fi gata se adauga vinul.Se serveste fierbinte cu garnitura de cartofi natur si patrunjel.


  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

3 comentarios:

Vicky

Arata foarte frumos, mai alesc ca mie imi place foarte mult ficatul, trebuie sa o incerc.

razvan-weblog

am facut greseala de a rasfoi blogul asta intr-o zi in care nu mancasem decat o salata.....

mi-e foameeeeeeeeeeee

Elisa

:)) Data viitoare am sa-ti pastrez o portie.

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer