Ingrediente:
400 ml lapte
4 oua
140 g zahar
Pt caramel:
75 g zahar
25 ml apa
Preparare:
Se amesteca laptele, ouale si zaharul cu mixerul. Se pun 6 forme pentru flan intr-o tava pentru cuptor.Se prepara caramelul: se pune intr-o cratita apa si zaharul la foc mic si se amesteca incontinuu.Se ia de pe foc si se toarna fierbinte in forme( cate o lingura pentru fiecare forma).Se umple formele cu compozitia de mai sus (se pot umple pana sus pentru ca in cuptor mai scad).Se pune apa in tava pana la jumatatea formelor si se pun la cuptor pentru o ora la 185ºC.Cand sunt gata se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca. In momentul servirii se desprind cu ajutorul unui cutit si se rastoarna pe farfurie. Se pot servi cu frisca.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarios:
Arata.....demential.
Multumesc,draga mea.
Trimiteți un comentariu