Flan de oua

29 ianuarie 2009
Ingrediente:
400 ml lapte

4 oua
140 g zahar

Pt caramel:

75 g zahar
25 ml apa

Preparare:
Se amesteca laptele, ouale si zaharul cu mixerul. Se pun 6 forme pentru flan intr-o tava pentru cuptor.Se prepara caramelul: se pune intr-o cratita apa si zaharul la foc mic si se amesteca incontinuu.Se ia de pe foc si se toarna fierbinte in forme( cate o lingura pentru fiecare forma).Se umple formele cu compozitia de mai sus (se pot umple pana sus pentru ca in cuptor mai scad).Se pune apa in tava pana la jumatatea formelor si se pun la cuptor pentru o ora la 185ºC.Cand sunt gata se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca. In momentul servirii se desprind cu ajutorul unui cutit si se rastoarna pe farfurie. Se pot servi cu frisca.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer