Ciorba de perisoare

06 februarie 2009


Ingrediente:
1-2 morcovi rasi
1 ceapa potrivita taiata marunt
1/2 kg carne tocata
150 g orez
oase porc, vita
2 cuburi vegeta
2-3 dinti usturoi
piper, faina, sare
3 oua
bors magic
smantana

Preparare:
Se caleste morcovul si ceapa in putin ulei, se adauga oasele si apa si se lasa sa fiarba. Se pune sare. Cand sunt fierte, se scot oasele si se prepara perisoarele: intr-un bol se pune orezul, carnea, vegeta, usturoiul pisat, piper, sare, putina faina si 1 ou intreg + 2 albusuri. Se amesteca bine si se formeaza perisoarele (nu prea mari). Se pun in ciorba si se lasa sa fiarba la foc mic, sa nu se desfaca. Cand sunt fierte se pune bors (dupa gust), se adauga cele 2 galbenusuri amestecate cu smantana, se probeaza de sare si se mai lasa 5 minute pe foc.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

0 comentarios:

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer