Tarta de mere si cocos

07 februarie 2009
Ingrediente:
250 g aluat foietaj (congelat)

3 mere

80 g margarina

70 g cocos
70 g zahar praf

3 oua
rom (bacardi, havana)


Preparare:
Se curata merele de coaja, se taie felii subtiri si se stropesc cu rom. Se intinde aluatul si se aseaza intr-o tava cu diametrul de 24 cm, se lasa o margine de 2 cm. Se inteapa cu furculita si se pune la cuptor 10-15 minute, pana schimba de culoare.Se amesteca margarina cu zaharul praf (cu mixerul), se adauga ouale batute, nuca de cocos si, la sfarsit, merele. Se amesteca totul cu lingura de lemn si se toarna in tava, peste aluat.
Se pune la cuptor 30 minute la 185ºC.


  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

0 comentarios:

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer