Ciuperci umplute cu carne

07 februarie 2009
Ingrediente:
600 g ciuperci

250 g carne tocata

1/2 ceapa

1 albus de ou

branza topita felii

1 lingura margarina

patrunjel, sare, piper


Preparare:
Se spala ciupercile si se scot picioarele. Se pun pe o hartie de bucatarie, sa se scurga de apa. Se taie marunt ceapa si picioarele de la ciuperci si se frig intr-o cratita la foc mic. Se adauga carnea, patrunjelul, sare si piper. Cand e facuta carnea, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga albusul si se amesteca bine. Se umple ciupercile si se aseaza intr-o tava unsa cu margarina.Feliile de branza se taie in 4 si se pun pe deasupra.

Se pun la cuptor 30 minute la 185ºC.


  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

0 comentarios:

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer