Ingrediente:
400 g orez

1.2 l supa de pui
1 conserva de ciuperci
1 legatura de sparanghel verde
70 g porumb
45 g nuci

1 ceapa
1 morcov
3 linguri de ulei de masline
2 linguri de smantana dulce

parmezan ( eu am pus enmental)
sare, piper


Preparare:

Se curata si se taie marunt ceapa si morcovul si se prajesc in ulei de masline 5 minute la foc mic. Se adauga orezul si se lasa sa se prajeasca pana devine transparent. Se adauga supa calda si se fierbe 5 minute. Se taie marunt nucile si sparanghelul si se adauga, impreuna cu ciupercile si porumbul si se lasa sa fiarba la foc foarte mic 15-20 minute. La sfarsit se adauga smantana. Pe deasupra se presara branza.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

0 comentarios:

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer