Ingrediente:
900 g cartofi
1 ceapa mare

5 oua
sare, ulei

Preparare:
Se curata cartofii si se taie felii subtiri.
Ceapa se curata si se taie marunt. Se prajesc in ulei la foc mic, intr-o tigaie acoperita (eu am folosit o tigaie de 22 cm de diametru). Cand sunt facuti, se scot si se scurg bine de ulei. Se amesteca cu ouale batute cu sare si se pun iar in tigaie cu o lingura de ulei. Se lasa sa se faca sub capac, la foc foarte mic, fara a amesteca. Cand s-a desprins de pereti si se poate misca usor in tigaie, se intoarce pe partea cealalta cu ajutorul capacului sau a unei farfurii si se mai lasa cateva minute.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

2 comentarios:

Carmen

Arata tare bine!Si e o varianta mai"altfel" de a face cartofi prajiti!Oare se poate pune si brinza?Ce zici?
Te pup!

Elisa

Multumesc, Carmen. Asta e varianta originala, dar i se poate adauga tot ce vrei: cascaval taiat in cubulete, sunca, ardei...Sunt sigura ca o sa-ti placa. O duminica placuta. Te pup.

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer