Ingrediente:
500 g pulpe de pui
2 linguri de ulei
2 dinti de usturoi
1 ceapa potrivita
50 g ardei rosu
1 lingurita de ghimbir
1 lingurita de coriandru
100 ml vin alb sec
Pentru sos:
30 g alune macinate
140 ml lapte de cocos
2 lingurite de sos de soia
1 lingurita de zahar brun
125 ml supa de pui
2 lingurite de faina alba de porumb (sau amidon)
1 lingura de suc de lamaie
Preparare:
Carnea se prajeste in 2 linguri de ulei,
pe urma se adauga ceapa tocata, ardeiul taiat in fasii subtiri si usturoiul feliute si se lasa sa se prajeasca la foc mic cateva minute.
Se pune vinul si ghimbirul, se acopera si se lasa sa fiarba.
Se prepara sosul amestecand toate ingredientele in blender si se toarna peste carne, impreuna cu coriandrul. Se mai lasa putin pe foc.
Se serveste cu orez alb.
5 comentarios:
Hallo Elisa,
foarte frumoasä si rafinatä Mincare.Compliment
salutäri Jacktels
salut Elisa!
bine arata si bine suna reteta.
da-mi o idee:cu ce pot inlocui laptele de cocos?
Gaby, sincer nu stiu cu ce se poate inlocui, dar cauta in supermarketuri, sigur trebuie sa fie.
Te pup.
arata super bine!:D
Arata delicios ! Am sa incerc si eu cat de curand.Felicitari!Te asteapta la mine 2 premii.Week-end placut!
Trimiteți un comentariu