Aripi de pui a la barbacoa
22 martie 2009Ingrediente:
700 g aripi de pui
Pentru sos:
5 linguri de pasta de tomate
cateva picaturi de tabasco
putina sare si piper
1 lingurita de mustar
1 dinte de usturoi pisat
1 cuisoara
2 lingurite de zahar
6 linguri ulei de masline
1 foaie de dafin maruntita
1/2 lingurita de coaja de lamaie rasa
1 varf de cutit de cimbru
Preparare:
Se amesteca toate ingredientele pentru sos pana se obtine o pasta fina.Se ung aripile cu acest amestec si se pun intr-un vas cu capac. Se lasa la marinat cel putin o ora. Se pune carnea intr-o tava si se pune la cuptor 35-45 minute la 190ºC. La sfarsit se ung cu putin ulei si se pun pe pozitia grill pana devin crocante.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarios:
Trimiteți un comentariu