Varza a la Cluj

28 martie 2009
Ingrediente:
1 varza potrivita (700 g)

500 g carne tocata de porc
120 g orez
1 ceapa mare sau doua mici
2 oua
60 ml smantana

sare, piper, patrunjel
ulei

Preparare:

Se fierbe orezul in apa cu sare si se scurge. Intr-o cratita se prajeste o jumatate de ceapa taiata marunt, se adauga carnea, sare, piper si patrunjel tocat. Se lasa sa se faca la foc mediu (cca 10 minute).
Cand este gata se amesteca cu orezul fiert. In acelasi timp se caleste varza: se frige restul de ceapa in ulei, se adauga varza taiata marunt, sare si piper. Se lasa sa se caleasca la foc mic. Se unge o tava cu ulei, se pune un strat de varza, pe urma unul de carne cu orez. Se repeta pana se umple tava. Se bat ouale cu smantana si cu putina sare si se intinde pe desupra. Se pun la cuptor 25-30 minute la 185ºC.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

6 comentarios:

Ala Oancea

N-am facut niciodata, dar mi-ai facut pofta. Cred ca am sa incerc si eu :) Felicitari pentru blog. Ai multe retete delicioase, asa ca iti ofer niste premii. Treci pe la mine sa le ridici.

Elisa

Multumesc draga mea, imediat trec si le iau. Te pup.

Bucataria-Paradis

Foarte bine arata.Am incerca cred ca de vreo citeva ori sa-ti trimit comentariu,si nu ma prea lasa:(.te pup.

Vicky

Arata foarte delicios varza ta, trebuie sa o incerc si eu.

Elisa

Da, Paradis, erau ceva probleme cu comentariile dar si mi-am dat seama cam tarziu, dar s-a rezolvat. Te pup.

Elisa

Multumesc, Vicky.Este tare buna, sunt sigura ca o sa-ti placa.

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer