Ingrediente:
500 g carne de porc
2 lingurite de boia dulce
1 lingurita de boia picanta
1 lingurita de cimbru

1 lingurita de patrunjel
5 linguri de ulei de masline
sare, piper



Preparare:
Se taie carnea in bucati de 3 cm.
Se prepara marinata din ulei, sare si restul condimentelor. Se amesteca bine carnea cu amestecul de mai sus, se pune intr-un recipient cu capac si se lasa la marinat 3 ore. Se formeaza frigaruile. Se frig pe gratar sau in tigaie.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

2 comentarios:

Vicky

Foarte interesanta reteta, trebuie sa o probez si eu mai ales ca sunt inebunita dupa carne la gratar.

Elisa

Multumesc Vicky.Nu esti singura la care-i place carnea la gratar...Mmmm

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer