Gamba en gabardina sau gamba rebozada este o "tapa" (gustare, aperitiv din baruri) tipica spaniola.

Ingrediente:
350 g creveti
100 ml bere
110 g faina
cateva fire de sofron
sare, ulei pentru prajit



















Preparare:
Se pune intr-un bol faina, sarea si sofranul si se adauga berea putin cate putin. Se amesteca pana se obtine o pasta fina.
Se curata crevetii de cap si de coaja, lasand partea finala de la coada (ultimul inel) si coada. Se prind crevetii de coada, se dau prin aluatul de mai sus si se frig in ulei fierbinte. Se pun pe hartie de bucatarie, ca sa absoarba surplusul de ulei.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

4 comentarios:

Danelutza

He, hei, o portie de gamberi mi-as dori si eu acum, sa am pe farfurie in fata. Foarte buni si gustosi, de fapt eu sint innebunita dupa tot ce se cheama "fructe de mare"...

Elisa

Daca vrei iti trimit cativa :-) Te pup.

Marcela S.

Yummy! Arata asa de bine crevetii pregatiti asa! O saptamana placuta. Pup.

Elisa

Mersi,draga Marcela.Si tie la fel.

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer