Gambas en gabardina (Creveti prajiti in aluat)
15 martie 2009Gamba en gabardina sau gamba rebozada este o "tapa" (gustare, aperitiv din baruri) tipica spaniola.
Ingrediente:
350 g creveti
100 ml bere
110 g faina
cateva fire de sofron
sare, ulei pentru prajit
Preparare:
Se pune intr-un bol faina, sarea si sofranul si se adauga berea putin cate putin. Se amesteca pana se obtine o pasta fina.Se curata crevetii de cap si de coaja, lasand partea finala de la coada (ultimul inel) si coada. Se prind crevetii de coada, se dau prin aluatul de mai sus si se frig in ulei fierbinte. Se pun pe hartie de bucatarie, ca sa absoarba surplusul de ulei.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarios:
He, hei, o portie de gamberi mi-as dori si eu acum, sa am pe farfurie in fata. Foarte buni si gustosi, de fapt eu sint innebunita dupa tot ce se cheama "fructe de mare"...
Daca vrei iti trimit cativa :-) Te pup.
Yummy! Arata asa de bine crevetii pregatiti asa! O saptamana placuta. Pup.
Mersi,draga Marcela.Si tie la fel.
Trimiteți un comentariu