Magdalene cu iaurt

04 martie 2009
Ingrediente:
Se masoara cu paharul de iaurt.
1 iaurt natural sau de lamaie (de 125 ml)
2 pahare de zahar
3 pahare de faina
3/4 pahar de ulei
3 oua
1/2 praf de copt
esenta de lamaie

Preparare:
Se amesteca galbenusurile cu iaurtul, zaharul, uleiul, praful de copt si esenta de lamaie. Se adauga albusurile batute spuma si faina si se amesteca bine.

Se ung formele pentru magdalene cu ulei si se pun intr-o tava.
Se toarna amestecul in forme si se pun la cuptor 30 minute la 180ºC.
Dupa ce se scot din cuptor se acopera cu un prosop si se lasa sa se raceasca.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

4 comentarios:

Vicky

Vreau si eu, ce-a mai mare placere este sa le prepari tu acasa, si mai ales ca ai si garantia ca-s proaspete, arata foarte bine, am sa le fac si eu cat de curand pot.

Elisa

Sunt foarte usor de preparat si mult mai bune decat cele de cumparat. Eu le tin intr-o cutie de plastic cu capac si dupa cateva zile raman la fel de bune si moi.

Floryn

Arata bine dar parca nu e mare diferenta intre briose si magdalene sau e?

Andreea Elena

Delicios! Delicios!.... iar magdalenele cu fructe rosii sunt apetisante!

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer