Ingrediente:
1 varza potrivita (700 g)
500 g carne tocata de porc
120 g orez
1 ceapa mare sau doua mici
2 oua
60 ml smantana
sare, piper, patrunjel
ulei
Preparare:
Se fierbe orezul in apa cu sare si se scurge. Intr-o cratita se prajeste o jumatate de ceapa taiata marunt, se adauga carnea, sare, piper si patrunjel tocat. Se lasa sa se faca la foc mediu (cca 10 minute). Cand este gata se amesteca cu orezul fiert. In acelasi timp se caleste varza: se frige restul de ceapa in ulei, se adauga varza taiata marunt, sare si piper. Se lasa sa se caleasca la foc mic. Se unge o tava cu ulei, se pune un strat de varza, pe urma unul de carne cu orez. Se repeta pana se umple tava. Se bat ouale cu smantana si cu putina sare si se intinde pe desupra. Se pun la cuptor 25-30 minute la 185ºC.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
6 comentarios:
N-am facut niciodata, dar mi-ai facut pofta. Cred ca am sa incerc si eu :) Felicitari pentru blog. Ai multe retete delicioase, asa ca iti ofer niste premii. Treci pe la mine sa le ridici.
Multumesc draga mea, imediat trec si le iau. Te pup.
Foarte bine arata.Am incerca cred ca de vreo citeva ori sa-ti trimit comentariu,si nu ma prea lasa:(.te pup.
Arata foarte delicios varza ta, trebuie sa o incerc si eu.
Da, Paradis, erau ceva probleme cu comentariile dar si mi-am dat seama cam tarziu, dar s-a rezolvat. Te pup.
Multumesc, Vicky.Este tare buna, sunt sigura ca o sa-ti placa.
Trimiteți un comentariu