Pulpe de pui marinate

13 martie 2009

Ingrediente:
800 g pulpe de pui


Pentru marinata:
3 linguri dulceata de caise
2 linguri otet alb

1 lingura sos de soia
1 lingura kechup
1 lingura de ulei de masline

1 dinte de usturoi pisat

Preparare:
Se pun toate ingredientele pentru marinata intr-o cratita la foc mediu si se amesteca
pana se omogenizeaza. Se ung pulpele de pui cu acest amestec si se lasa sa stea o ora. Se pune carnea intr-o tava (fara marinata) si se pun la cuptor o ora la 185ºC. Dupa 30 de minute se intorc pe partea cealalta si se mai ung cu marinata. La sfarsit se pun cateva minute pe pozitia gril pana devin crocante.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer