Paine spaniola
26 mai 2009Reteta originala o gasiti pe Ma Petite boulangerie.
Ingrediente:
500 g faina alba
250 ml apa
10 g sare
25 g zahar
50 g margarina
25 g drojdie proaspata sau echivalentul in drojdie uscata
Preparare:
Se pun ingredientele in cuva in aceasta ordine: apa, margarina taiata in bucati, sarea, zaharul, faina si drojdia. Se conecteaza programul de framantat si dospit (la Moulinex progr.11). Se scoate aluatul, se pune pe o suprafata cu faina se se da forma. Se cresteaza cu cutitul, se pune in tava si se pulverizeaza cu apa. Se pune in cuptorul preincalzit in care am pus un vas mic cu apa. Se lasa 45 minute la 200ºC. Se scoate si se lasa sa se raceasca pe un gratar.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
1 comentarios:
Mmmm I adore home bread, yours look fantastic! I have an award for you in my blog, come to take it :)
Trimiteți un comentariu