Ingrediente:
1 pui mic (800g)
1/2 lingurita de busuioc
1/2 lingurita de chimen
1 lingurita de cimbru
1 lingurita de praf de usturoi
1 lingurita de sare
3 lingurite de boia dulce
1 varf de cutit de piper alb si negru
1 varf de cutit de nucsoara
Preparare:
Puiul se curata, se taie bucati mici si se pun in punga speciala pentru friptura. Se amesteca toate condimentele si se pun peste carne. Se amesteca bine, se inchide punga si se asaza intr-o tava pentru cuptor. Se fac 4-5 gauri cu scobitoarea in partea superioara a pungii si se pune la cuptor 1 ora la 185ºC.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarios:
Yummy!
ELLA si eu fac....am sa copii condimentele puse de tine sa incerc.
Si o alta varianta preluata de la bunica mea: puiul condimentat si uns cu ulei pus in punga de hartie (unsa si ea cu ulei) si bagat la cuptor....va recomand sa incercati e super!
Super si ce pofta am la ora asta tirzie.Si eu prestez mereu la punga,si ne place mult.Ce-ai tu acolo pe farfurie,arata yammy.O seara frumoasa.
Viata´n pripa, am sa incerc si varianta cu punga de hartie, suna tare interesant. Multumesc pentru idee.
Cu placere.
Eu sunt Camelia.
Trimiteți un comentariu