Ceapa umpluta cu carne si bechamel
26 iunie 2009Ingrediente:
250 g carne tocata
3-4 cepe potrivite
1 albus de ou
ulei de masline
sare, piper, patrunjel
branza rasa ( eu am pus enmental)
Pentru bechamel:
40 g faina
40 g margarina
450 ml lapte
nucsoara, sare
Preparare:
Cepele se curata, se taie pe jumatate si se desfac in foi. Partea din mijloc se toaca si se prajeste in putin ulei la foc mic, se adauga carnea, sare, piper si patrunjel tocat si se lasa sa se faca la foc incet. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin, pe urma se adauga un albus de ou si se amesteca bine. Se umple foile de ceapa cu aceasta umplutura si se asaza intr-o tava pentru cuptor. Se pregateste sosul bechamel (modul de preparare aici) si se toarna peste ceapa. Se presara cu branza rasa si se pune la cuptor 15 minute la 185ºC, pe urma 5-10 minute pe pozitia gratinat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarios:
Arata tare bine!Weekend placut!
Te pup.
Foarte frumoasä si elegantä Creatiune . Compliment !
astea trebuie sa fie o bunatate ! am sa incerc reteta!
Trimiteți un comentariu