Salata de farfalle al pesto
07 iunie 2009Ingrediente:
200 g farfalle
3 oua
150 g cascaval
sare
5 linguri de sos pesto
Preparare:
Se prepara sosul pesto (reteta aici). Se fierbe pasta in apa cu sare si ulei, pe urma se spala cu apa rece si se scurge. Intre timp, se face o omleta din trei oua si se taie cubulete, la fel si cascavalul. Se pune pasta, omleta si cascavalul intr-un bol si se adauga 5 linguri de sos pesto. Se amesteca toate si se probeaza de sare.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarios:
interesanta reteta!'
eu aici nu gasesc mozzarela,nici parmezan..
inlocuiesc uneori cu feta..insa nu se compara:)
bravo Elisa;)
Gaby, poti sa-l inlocuiesti si cu branza de vaci, iese asemanator. Te pup.
Salut,
trimite-mi te rog un mail. Vreau sa iti propun ceva.
Mersic,
Adrian
office@gatesteinteligent.ro
Ce combinatie, n-am gatit asa ceva, dar merita incercat.
Trimiteți un comentariu