Ingrediente:
salata verde
75 g nuci
200 g cascaval

Pentru dressing:
2 iaurturi naturale
1 lingura de otet balsamic

1 lingura de miere
2 linguri de ulei de masline

Preparare:
Se spala si se taie salata si se pune pe farfurie. Se adauga nucile si cascavalul taiat cubulete.
Se prepara dressingul amestecand toate ingredientele si se pune peste salata.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

Salata Caprese

12 iunie 2009

Ingrediente:
2 bulgari de mozzarella (250g)
2 rosii
ulei de masline
sare, piper

busuioc proaspat, oregano

Preparare:
Se taie mozzarella felii si se stropeste cu ulei de masline. S
e lasa la macerat 30 minute. Rosiile se spala si se taie felii. Se asaza pe o farfurie rosiile si branza, se pune sare si piper si se presara oregano si busuioc tocat. Se adauga cativa stropi de ulei de masline si se decoreaza cu frunze de busuioc.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

Pui la cuptor in punga

09 iunie 2009
Ingrediente:
1 pui mic (800g)
1/2 lingurita de busuioc

1/2 lingurita de chimen
1 lingurita de cimbru

1 lingurita de praf de usturoi
1 lingurita de sare
3 lingurite de boia dulce
1 varf de cutit de piper alb si negru

1 varf de cutit de nucsoara

Preparare:
Puiul se curata, se taie bucati mici si se pun in punga speciala pentru friptura.
Se amesteca toate condimentele si se pun peste carne. Se amesteca bine, se inchide punga si se asaza intr-o tava pentru cuptor. Se fac 4-5 gauri cu scobitoarea in partea superioara a pungii si se pune la cuptor 1 ora la 185ºC.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook
Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer