Ingrediente:
450 g faina alba
1 lingurita de sare
3 g drojdie uscata
3 linguri de ulei de masline
240 ml apa calduta
1.5 lingurite de zahar
rozmarin, oregano, usturoi praf
Preparare:
Se pun in cuva de la masina de paine urmatoarele ingrediente: apa, uleiul de masline, sarea, zaharul,faina si drojdia (in aceasta ordine) si se conecteaza programul de framantat si dospit (1h 30min). Cand este gata, se scoate pe o suprafata cu faina, se intinde si se pune intr-o tava tapetata cu faina. Se mai lasa la dospit inca o jumatate de ora intr-un loc caldut si ferit de curenti. Se scoate, se unge cu ulei de masline si se presara oregano, rozmarin, praf de usturoi si sare. Se pune in cuptorul preincalzit 30-35 minute la 190ºC. Se scoate si se lasa sa se raceasca pe un gratar.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarios:
foarte frumos ti-a crescut.Compliment
Multumesc, Jacktels.
O duminica placuta.
Si eu vreau o bucatica!(hi,hi,hi am venit la cersit!!)Te asteapta un "Friendship Award" la mine!Te pup si Duminica frumoasa!
Carmen, am sa-ti trimit o bucatica, haha. Multumesc tare mult pentru premiu, acum trec sa-l iau. Sa ai si ti o duminica placuta. Te pup.
Am ramas cu gindul la focaccia papata in vacanta.fff buna.Te pup.
Trimiteți un comentariu