Inghetata de iaurt si mascarpone
29 iulie 2009Reteta am luat-o de pe blogul lui Cris si ne-a placut tare mult. Eu am modificat-o putin, daca vreti sa vedeti reteta originala o aveti aici (in spaniola).
Ingrediente:
3 iaurturi naturale (375 g)
300 g mascarpone
200 g zahar praf
50 g stafide
cateva picaturi de rom (sau esenta)
Preparare:
Se pun stafidele intr-un bol si se adauga cateva picaturi de rom. Se lasa 30 minute. Restul ingredientelor se pun in blender si se mixeaza pana se obtine o crema fina si omogena. Se pune intr-o cutie de plastic cu capac, se adauga stafidele, se amesteca bine si se pune la congelator. Se amesteca din jumatate in jumatate de ora pana ingheata.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarios:
Bine te-am gasit Ella!ai un blog tare gustos si f.frumos!Felicitarii!as dori sa te trec si in lista mea de bloguri! Blog: Bunatatii-simple.blogspot.com
mmm. ce racoritoare trebuie sa fie! arata execelent! :D
Yummy, inghetata de iaurt a fost intotdeauna una dintre favoritele mele, cam greu de facut pe vremuri, iesea numai sloiuri, dar o devoram oricum.
Trimiteți un comentariu