Paine alba

31 iulie 2009

Ingrediente:
550 g faina

350 ml apa calduta
2 lingurite de sare
2 lingurite de zahar
25 g margarina
5.5 g drojdie uscata

Preparare:
Se pun toate ingredientele in cuva de la masina de paine si se conecteaza programul de framantat si dospit (1ora 30min).
Cand se termina programul, se scoate aluatul pe o suprafata cu faina si i se da forma rotunda. Se pune intr-o tava pentru cuptor si se mai lasa 30 minute intr-un loc cald si ferit de curenti de aer. Se pune in cuptorul preincalzit, 40-45 minute la 190ºC. Se scoate si se lasa sa se raceasca pe un gratar.


  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer