Ingrediente:
250 g surimi (1 pachet)

2 oua fierte

3 linguri maioneza
1/2 ceapa
sunca de York felii
sare

salata verde, masline pentru decor

Preparare:

Surimi, ouale si ceapa se taie foarte marunt.

Se sareaza si se amesteca cu maioneza.Se pune cate o lingura din amestecul de mai sus pe fiecare felie de sunca si se ruleaza. Se orneaza cu salata verde taiata marunt si masline negre.


  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

Fritada de legume

05 martie 2009
Ingrediente:
550 g dovlecei
400 g cartofi
200 g ceapa
100 g ardei rosu

100 g ardei verde
5 linguri pasta de tomate
ton
sare, ulei


Preparare:
Se taie dovleceii si cartofii in rondele, ceapa fasii si ardeii in cubulete de 1 cm.

Se fierb in apa cu sare la foc foarte mic si se scurg bine.Intr-o cratita se pune putin ulei si se frig legumele, se adauga pasta de tomate, tonul si sare. Nu trebuie lasata mult timp pe foc pentru ca se sfarama. Se poate pune si un ou fiert taiat marunt.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

Magdalene cu iaurt

04 martie 2009
Ingrediente:
Se masoara cu paharul de iaurt.
1 iaurt natural sau de lamaie (de 125 ml)
2 pahare de zahar
3 pahare de faina
3/4 pahar de ulei
3 oua
1/2 praf de copt
esenta de lamaie

Preparare:
Se amesteca galbenusurile cu iaurtul, zaharul, uleiul, praful de copt si esenta de lamaie. Se adauga albusurile batute spuma si faina si se amesteca bine.

Se ung formele pentru magdalene cu ulei si se pun intr-o tava.
Se toarna amestecul in forme si se pun la cuptor 30 minute la 180ºC.
Dupa ce se scot din cuptor se acopera cu un prosop si se lasa sa se raceasca.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook
Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer