Ingrediente:
1.750 kg carne de miel
1.250 kg cartofi
3-4 dinti usturoi
150 ml ulei de masline
patrunjel
sare, piper
1 cupa de coniac
10 g margarina
salata verde, tomate cherry, ceapa
Preparare:
Se curata cartofii si se taie rondele. Se pun intr-o tava unsa cu margarina si se condimenteaza cu sare si piper. Carnea se taie, se da cu sare si piper si se pune peste cartofi. Intr-un vas se amesteca uleiul cu usturoiul pisat si cu patrunjelul (cu mixerul). Se unge carnea cu acest amestec si se pune la cuptor 90 minutros la 180ºC. Dupa o jumatate de ora se intoarce carnea pe partea cealalta si se unge iar cu amestecul de ulei si usturoi. 15 minute inainte de a o scoate din cuptor se adauga coniacul. Se serveste cu salata verde, ceapa si tomate cherry.
Friptura de miel cu cartofi
12 aprilie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarios:
Trimiteți un comentariu