Ingrediente:
250 g piept de pui
30 g margarina
2 cepe
200 g ciuperci
2 linguri de pasta de tomate
1 lingura de mustar
100 ml de vin alb sec
150 ml smantana dulce
1 lingura de boia
2-3 linguri de ulei
sare, piper
150 g pasta sau orez
Preparare:
Se taie pieptul de pui in fasii subtiri. Se pune margarina intr-o cratita pe foc, se adauga ceapa taiata marunt si ciupercile felii si se frig la foc mic 10 minute. Se amesteca intr-un bol pasta de tomate, mustarul si vinul si se toarna peste ceapa. Carnea se frige in 2-3 linguri de ulei, se pune piper si sare, si se amesteca cu ceapa. Se adauga smantana si boiaua, se probeaza de sare si se mai lasa cateva minute pe foc. Se serveste cu pasta sau orez alb.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarios:
Arata foarte apetisant.
ASTA O INCERC EU AZI!
SARUMANA!
W/E FRUMOS!
Trimiteți un comentariu