Quiche cu sparanghel

01 aprilie 2009

Ingrediente:
1 foaie de aluat congelat (250 g)
200 g sparanghel verde

150 g branza rasa
50 g bacon
2 oua
100 ml smantana
sare, piper, patrunjel
ulei

Preparare:
Aluatul descongelat se intinde si se asaza in tava. Daca vreti sa-l faceti in casa, gasiti reteta aici. Se inteapa cu furculita si se pune la cuptor 15 minute la 185ºC. Sparanghelul se curata de partea dura, se spala si se usuca cu hartie absorbanta. Se frige in tigaie cu o lingura de ulei. Se taie bucati (se poate taia si inainte de a-l praji). Baconul se taie bucati mici si se frige. Se bat ouale cu smantana, se adauga branza, sparanghelul si baconul. Se pune sare si piper. Se toarna peste aluat si pe deasupra se presara patrunjel tocat. Se pune la cuptor 30 minute la 185ºC.

  • Google
  • Tweet this
  • Facebook

0 comentarios:

**Comenteaza**

Multumesc pentru timpul acordat. Citesc toate comentariile si raspund daca aveti vreo nelamurire. Pe curand!

Related Posts with Thumbnails

Copyright © 2009-2010 - Ella's blog | Designer