Quiche cu sparanghel
01 aprilie 2009Ingrediente:
1 foaie de aluat congelat (250 g)
200 g sparanghel verde
150 g branza rasa
50 g bacon
2 oua
100 ml smantana
sare, piper, patrunjel
ulei
Preparare:
Aluatul descongelat se intinde si se asaza in tava. Daca vreti sa-l faceti in casa, gasiti reteta aici. Se inteapa cu furculita si se pune la cuptor 15 minute la 185ºC. Sparanghelul se curata de partea dura, se spala si se usuca cu hartie absorbanta. Se frige in tigaie cu o lingura de ulei. Se taie bucati (se poate taia si inainte de a-l praji). Baconul se taie bucati mici si se frige. Se bat ouale cu smantana, se adauga branza, sparanghelul si baconul. Se pune sare si piper. Se toarna peste aluat si pe deasupra se presara patrunjel tocat. Se pune la cuptor 30 minute la 185ºC.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarios:
Trimiteți un comentariu