Magdalene cu fructe rosii
06 aprilie 2009Ingrediente:
1 iaurt natural
3 oua
240 g zahar
225 g faina
100 ml ulei de masline
1/2 plic praf de copt
1 plic zahar vanilat
120 g fructe rosii congelate (zmeura, mure, coacaze rosii si negre, afine, cirese, capsuni)
Preparare:
Se descongeleaza fructele la temperatura camerei. Se amesteca iaurtul cu zaharul, ouale, uleiul si zaharul vanilat. Se adauga faina si praful de copt si se amesteca pana se obtine o pasta omogena. Se ung cu ulei formele din hartie si se pun intr-o tava pentru magdalene. Se toarna amestecul de mai sus in forme. Pe deasupra se pun fructele rosii. Se pun la cuptor 30-35 minute la 185ºC.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
10 comentarios:
mmm, ce bine arata! trebuie sa fac si eu muffini, n-am mai facut de multa vreme!
Ultima poza este SUPERBA.am retinut reteta.Multumesc.Te pup.
Diamond, eu ii fac destul de des pentru micul dejun, sunt foarte usor de facut si tare buni. Te pup
Multumesc, Paradis. Sunt sigura ca o sa-ti placa. Te pup.
Minunate. Si arata... de milioane!!! Pupici.
Mersi, draga Marcela. Te pup.
Ella, imi place mult blogul tau! te rog vino si ridica premiile! :D
Arata exact ca cele cumparate, foarte frumos, am salvat reteta o sa o fac pe viitor.
cate grame de iaurt?
Lori, e un iaurt normal,125 g.
Trimiteți un comentariu