Ingrediente:
500 g muschiulet de porc (2 bucati)
12 felii de beicon afumat
600 g ciuperci de marime potrivita (o tavita)
ulei, sare, piper
Preparare:
Se spala ciupercile si se usuca. Se taie muschiuletul in bucati (sa fie la fel de late ca si feliile de bacon) si se condimenteaza cu sare si piper. Se invelesc bucatile de carne in beicon. Se formeaza frigaruile, alternand carnea cu ciupercile intregi. Se frig pe toate partile intr-o tigaie cu putin ulei pana ce se rumenesc. Se asaza intr-o tava (nu e nevoie sa se unga cu ulei) si se pun la cuptor 20 minute la 210ºC. Eu le-am servit cu salata de varza, castraveti si ceapa.
Frigarui din muschiulet de porc, bacon si ciuperci
29 aprilie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarios:
Yumi yumi..ce bine arata!am trecut-o la arhiva..pup si un week-end frumos^-^
olioooo
cum arata!!!!
si e 7dimineatza mai ELLA!
Cum ma ispitesti tu:d!
Multumesc, Totoro si Gaby, sa aveti un week-end placut. Va pup.
o a o incerc la urmatoarea iesire la gratar
Razvan, la gratar e mult mai buna decat in tigaie. Sper sa-ti placa.
Trimiteți un comentariu